• Uutiset
 •  

  Liimattalan loma
  Y-tunnus: 0695171-2
  Härkösenrannantie 5
  52200 Puumala
  Puh. 045 638 7297
  Sähköposti:
  info@liimattalanloma.fi

  UUTISET

   

  15.12.2015

  SÄKKIMÄEN LAAVU
  Puumalan eteläisen saariston korkeimmalle mäelle, Säkkimäelle, on pystytetty laavu. Laavu on yleisessä käytössä. Siellä on nuotiopaikka, polttopuita ja näkymä Saimaalle. Laavun avajaiset järjestettiin 16.7.2011.

  Kevättalven aurinko on saapunut Liimattalaan. Päivät pitenevät kovaa vauhtia, ja valkoisena hohtavat hanget kutsuvat hiihtämään tai muuten reippailemaan kauniissa luonnossa. Retken päätarkoitus on tietenkin eväiden syöminen, ja siihen Liimattalan loman laavu tarjoaa mahtavat puitteet. Laavulla on nuotiopaikka ja puita valmiina, muista vain ottaa tulitikut ja sytykkeet mukaan, ja saat paistettua makkarat taatusti mieleenpainuvassa ympäristössä.

  Liimattalan lomalla on vuokrattavana myös kaksi lumikenkäparia, joilla voi samoilla korkeammissakin nietoksissa. Hinta on kahdelta vuorokaudelta 20 euroa/pari, ota siis yhteyttä, jos haluat kokea talvisen metsän omia polkujasi kulkien!

  Kävelymatka laavulle on noin 300 metriä jyrkkää ylämäkeä. Laavulla ei ole roskiksia. Minkä tuot tullessasi, vie pois mennessäsi.

  TERVETULOA!

   

   

  suomeksi